Gotes d'Art

Oli d’oliva verge extra, l’única grassa d’origen vegetal 100% natural.

Gotes d’Art és oli d'oliva verge extra elaborat amb oliva Arbequina, la varietat d’oliva característica de les terres d’Urgell. És l'única grassa d’origen vegetal 100% natural, sense processament químic en cap de les seves fases d’elaboració. 

Forma part de la Denominació d’Origen Protegida de Les Garrigues, la primera alimentària reconeguda a l’Estat Espanyol l’any 1975, i posteriorment certificada per la Unió Europea com a DOP el 1996.

Els rigorosos controls de producció i elaboració als que se sotmeten les cooperatives inscrites a la DOP Les Garrigues, garanteixen l’origen i la màxima qualitat del que, sens dubte, és un dels millors olis del món. 

L’oliva Arbequina i el clima de secà són la clau de la singularitat del nostre oli, que el doten d’aromes fruitades intenses i d’herba fresca amb subtils notes de tomàquet i ametlla verda. En boca és un oli dolç, lleugerament amarg i d’intensitat mitjana picant.

 

Gotes d’Art és un producte de qualitat únic a casa nostra, que neix del llegat d’un moviment social, cultural i arquitectònic de les comarques de Lleida. De l’estima i respecte cap a la terra i el patrimoni, de l’amistat col·lectiva dels centenars de pagesos i pageses que han apostat per treballar sumant esforços, amb una ferma voluntat de constant millora i adaptació a l’entorn per extreure el màxim del treball de la terra i els seus fruits, i oferir-ho al poble per un preu assequible i just.